Locuinte cu cel mai mic avans de pe piata

Acum, la Avantgarden3  Brasov,  poti achizitiona o locuinta cu cel mai mic avans de pe piata si platesti rate mai mici decat chiria!

Avans 2000 eur pentru o garsoniera- 53 mp construiti- *rata 160 de euro
Avans 3000 euro pentru un apartament cu 2 camere-71 mp construiti  - *rata 213 euro
Avans 4000 euro pentru un apartament cu 3 camere-105 mp construiti – *rata 320 euro

*Ratele sunt calculate pe o perioada de 30 de ani, sunt  estimative si valabile prin accesarea unei locuinte prin programul Prima Casa.

De ce Avantgarden 3 Brasov?

Pentru ca stim ce facem . Experienta in constructii ne recomanda:  cele peste 700 de locuinte predate pana in prezent sunt principalul argument pentru care clientii nostri au incredere in noi.

Siguranta proiectului. Investitia dumneavoastra e in siguranta la noi pentru ca proiectul Avantgarden 3 se realizeaza prin autofinantare, nu exista nici un fel de angajamente bancare si prin urmare nu exista ipoteci.

Oferta accesibila,fara precedent. Va oferim cea mai usoara cale de a achizitiona o locuinta: acum  cel mai mic avans de pe piata imobiliara de la 2000 euro/garsoniera si rate mai mici decat chiria ! Pretuim timpul tau- de aceea toata documentatia necesara pentru programul Prima Casa va fi intocmita de noi, la sediul nostru.

Va oferim  nu numai o locuinta, va oferim un camin. De aceea am amenajat spatii de joaca pentru copii, locuri de recreere si multa verdeata.

Dotari imobil

Va oferim locuinte la cheie.
Astfel fiecare imobil este prevazut  cu gresie,faianta, parchet, geamuri termopan, centrala proprie de apartament, obiecte sanitare. Dumneavoastra  trebuie sa veniti doar cu mobila!

Ne gasiti la:
sediul nostru : Str Albatrosului nr 11,Brasov
tel:0268/255.191
www.avantgarden3.ro

Tags: , , , , ,

Leave a Comment